Alla inlägg av webmaster

Ett par efterlysningar!

Hej alla medlemmar,

Då vår ansvarig för undercentralen och hemsidan flyttar snart söker vi i styrelsen efter en person med IT-vana och en person med fastighetsteknisk kunskap som kan ta över ansvaret för vår hemsida och för undercentralen.

Hör av dig till styrelsen för tips eller intresse!

/Rödklöverns samfällighet

Snart sorterar vi Matavfall

Våra nya matavfallsskåp levererades torsdagen den 5:e maj 2022. 

OBS! inget matavfall får lämnas i skåpen ännu då skåpen saknar kärl. Vi i styrelsen ska först erhålla papperspåsar och hållare förpapperspåsarna samt instruktioner från Stockholm Vatten och Avfall för att delas ut till alla hushåll i vår förening. Stockholm Vatten och Avfall ska också leverera kärlen till oss samt lägga in oss i sina processer innan avfallshanteringen kan börja. Detta tar cirka fyra veckor enligt Stockholm Vatten och Avfall.

Mer information kommer!

/Styrelsen

Sandsopning 19:e april

Tisdagen den 19:e april är det sandsopning på Rödklöverns Samfällighetsförenings ytor.

Innan dess, se till att sopa ur grus ur garaget. Parkera bilen i garaget om du har den hemma denna dag. Undvik ställa bilen på föreningens övriga ytor denna dag.

Mvh Styrelsen

Fel daterade fakturor

Mänskliga faktorn har fallerat hos vår nya leverantör som levererar värme och vatten fakturorna till oss.
Alla varianter av fakturor (e-fakturor och pappersfakturor) kan betalas senast den 30/12. ( Påminnelser och ränta tillkommer 5/1 för de som ej betalats).

Alla påminnelser och räntor kommer att tas bort för perioden fram till och med 30/12.

Vi i styrelsen känner oss bekväma med att innehållet ( förbrukningen) på fakturorna är korrekta, det är endast faktura datum och förfallodatum som är felaktigt.

/Styrelsen

Inbrott i fastighet!

INBROTT I FASTIGHET FÖR DRYGT EN VECKA SEDAN

Så chockerande och ledsamt för fastighetsägaren. Inbrottet skedde på natten då ingen var hemma. Inbrottstjuven/ tjuvarna är väl etablerade i vårt område enligt polisen, bevakar och har kontroll på när vi är hemma eller inte.
Nu håller vi ögonen öppna och hjälps åt.

/Styrelsen